Elle Kennedy: THE MISTAKE-A baklövés

Sorozat: Off-Campus #2
Blurb:

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… 

De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A srác nem csak a pályán szeret játszani… 
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 

Véleményem:
Egy újabb szexi borító... Vonzza a tekintetet! 😄Szóval a borító 5 csillagos, most térjünk át a könyvre.
Szeretem Elle Kennedy stílusát. Jó volt olvasni a könyvet, főleg egy komolyabb témájú könyv után felüdülés volt egy könnyed romantikus történetet a kezembe venni. Bár nekem a sorozat első része a The DEAL-Az üzlet jobban tetszett, valahogy Garrett jobban belopta magát a szívembe. 💓
Kedveltem a szereplőket. Grace szerethető karakter volt. Kedveltem benne, hogy szerette az akció filmeket, hogy nem rezelt be a nagy menő John Logan-től, imádtam a  szövegelését, az pedig eszméletlen volt, hogy nem szerette a hokit! 😃 Szóval teljesen szimpatikus volt. Logant is természetesen megszerettem. Szegénynek elég kilátástalan volt a jövője a családja miatt, de emiatt tiszteltem is, mert kitartott a családja mellett, őket helyezte első helyre. Ami nagyon szimpatikus volt, és amivel belopta magát a szívembe az az volt, ahogy próbálta kiengesztelni Grace-t, ahogy próbálta meghódítani. 😊 Nagyon tetszett, hogy bár fiatal srác, életében először lassan halad egy csajjal, nem a szex a lényeg neki. Tetszett a történet, jó volt olvasni a könyvet, bár néha úgy éreztem, mintha egy Young Adult könyvet olvasnék és nem egy New Adult könyvet. (Ami egyébként nem baj, mert YA könyveket is szoktam olvasni, azokat is szeretem!)
Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretik a könnyed romantikus történeteket. Akik olvasták az első részt, azok mindenképpen olvassák el ezt is, mert Elle Kennedy hozza a formáját! 4.5* 
⭐⭐⭐⭐✩

My Review:
The cover is so hot! I love it! So I give 5* for the cover!😄
I love how Elle Kennedy writes. It was good to read this lightsome, romantic book after a more serious one. I liked this book, I became fond of Logan, but I loved Garrett more, and I loved the fist book more.
I liked the characters. Grace was lovable. I liked her because how she liked action moovies, that she spoke all the time, and she didn't like hockey!!!😃 I became fond of Logan too (of course). Poor guy has a hopeless future because of his family. But I liked him because his family was in the first place, and he sacrificed his future for the family, I looked up for him because of this. But why I really loved him? I loved to read about how he wanted to woo Grace, he wanted Grace to forgive him, and he did everything for it. 😊 I liked that first in his life it wasn't sex what he wanted from a girl. He wanted a relationship with Grace, and it was a first for him.
I liked the story, but sometimes I thought it was more a YA book not a NA one (But it was okay, I love YA books too!).
I recommend this book to those who love lightsome romantic stories. Those who read the first book should read this one too! 4.5 *

0 Megjegyzések