Elle Kennedy: THE DEAL-Az üzlet

Sorozat: Off-Campus #1
Fülszöveg:
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.
Véleményem:

Eddig abszolút nem érdekelt a hoki, de a könyv elolvasása után... 😊
Garrett nem is annyira rossz fiú, mint számítottam rá. Azt leszámítva, hogy élvezi azt, hogy népszerű a csajok körében, és nem mond ellent nekik. De ez egy 21 éves srácnál úgymond természetes. De ezt leszámítva, teljesen rendben van a srác. Komolyan gondolkodik, mindent megtesz a jövőéért. Ugyanis profi hokijátékos akar lenni. Jelenleg az egyetemi hokicsapat kapitánya. Nem iszik, nincs káros szenvedélye, és komolyan veszi a sulit. Minden tárgyból jól teljesít, de az etikával meggyűlik a baja, így hozza össze a sors Hannahval. Nem akar komoly kapcsolatot, nem akarja, hogy egy barátnő elvonja a figyelmét a hokiról.
Hannahval szörnyű dolog történt a múltban. nem nagy titok, már az első oldalon megtudjuk. megerőszakolták. De szerencsére túllépett rajta. Gyakorlatilag itt már a sok szenvedésen, fájdalmon túl vagyunk. Nem fél a férfiaktól, a szörnyű eset óta volt barátja is. Kiszemelt egy srácot, aki nagyon tetszik neki, és úgy hozza a sors, hogy Garrett az, aki korrepetálásét cserébe segít neki megszerezni.
Persze ebből már sejthetjük mi sül ki. Ami tetszett a történetben, az az, hogy annak ellenére, hogy vonzódtak egymáshoz, először barátság volt közöttük. 
"Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle. Hogy tölthetted a napjaidat, hogy lóghattál a barátaiddal és hogy kefélhettél másokkal úgy, hogy nem is tudtál erről a fontos személyről."~Garrett
Nagyon tetszett az írónő stílusa, és jó volt a fordítás is! Nagyon jó volt olvasni ezt a kis vicces romantikus történetet. Tetszett ahogy egymást húzták, ahogy vicceltek, civakodtak. 
Garrett pedig belopta magát a szívembe! Az ahogy összejöttek, ahogy közeledett Hannahhoz egyszerűen imádnivaló volt!💗 Az első közös éjszaka... *sóhaj*
Ami nagyon jó volt, hogy váltott nézőpontból ismerhetjük meg a  történetet. Nagy-nagyon jó volt Garrett gondolatait is megismerni. Hogy hogyan jutott el onnan, hogy neki nem kell barátnő addig, hogy nem tud Hannah nélkül élni.💓 Nagyon tetszett, hogy nem csak Hannah, de Garrett is izgult, mikor közelebb kerültek egymáshoz. Így teljesen valósághű volt a történet.
Alig várom, hogy Logan történetét is megismerjem! Tényleg nagyon jól ír az írónő. 
És a borító szexi! 🔥🔥🔥

My Review:
I'm not interested in hockey so far, but now, after reading this book...😉
I don't think Garrett is a bad guy. Except the fact, that the girls/women love him, and he doesn't say no to them, he is a really good guy. It's normal when someone is 21. He is serious, and does everything for his future, because he wants to be a professional hockey player. He is the captain of the university's hockey team now. He doesn't drink, doesn't have an addiction. He is serious about the school, he is good in every subject, but he has difficulties with ethics. He met Hannah on Ethics class. He doesn't want a relationship, he is afraid that a girlfriend would distract him.
Hannah went through a lot of things. It's no secret, we can read it on the fisrt page. She was raped. But she could move on. She is okay now. She doesn't afraid of men. And she had a boyfriend after the incident too. She likes a guy, she wants to know him better. So Garrett helps her, and in exchange she helps him learn for the ethics exam.
What I liked about this story, that despite the attraction between them, they were just friends at first.
I loved the author's style, and the translation was good too! It was good to read this funny romantic story. I loved how they made jokes, how they were brawling. 
I fell in love with Garrett. He was adorable when he was near Hannah, when he wanted to be more to Hannah. I loved how he cared about her.💗 And their first night together... *sigh*
I liked that we became to know not just Hannah's POV, but Garrett's too. It was good to read about Garrett's thoughts. How first he didn't want a girlfriend and later he wanted Hannah forever. 💓I liked that not just Hannah but Garrett was jittering too when they became closer to each other. Thus the story became more real.
Can't wait to read Logan's story. I really liked the author's style!
And the cover is hot!!! 🔥🔥🔥

0 Megjegyzések