Sylvia Day: Hozzád Kötve /Bared to You

Sorozat: Crossfire 1.
Fülszöveg:
Gideon Cross olyan erővel lépett be az életembe, mint a sötétségbe hasító villám… 
Ez a gyönyörű, sugárzó férfi maga volt a fehér izzás. Soha eddigi életemben senki és semmi nem vonzott még ilyen ellenállhatatlanul. Úgy vágytam az érintésére, mint drogos a napi adagjára, bár éreztem, hogy elgyengít, mégsem tudtam, nem is akartam ellenállni. Sérült és törékeny lettem, ő pedig oly könnyedén megtörte az ellenállásomat, és áthatolt az eddig kemény páncélon… 
Gideon birtokában volt a tudásnak. Megvoltak a maga démonai. Egymás tükörképeivé váltunk, visszavetítve a másikra legbensőbb világunkat, legmerészebb vágyainkat… 
Szerelme megbéklyózott, átformált, és én csak azért esedeztem, nehogy kínzó múltunk elszakítson minket egymástól… 

Véleményem:
Ezt a sorozatot egyszerűen imádom! Ezt a könyvet már harmadjára olvasom, és nem tudom megunni. Hasonlít a szürkére? Igen. (De nekem ez jobban tetszett!) Sablonszori? Igen. De kit érdekel? Élvezem olvasni! Nem BDSM, aminek viszont örülök.
Gideon Cross... Irtó fiatal, szexi, gazdag agglegény. Természetesen minden nő oda van érte, neki pedig csak egy kell, Eva. Ami nagyon tetszik Gideon karakterében, az hogy megláthatjuk már ebben az első kötetben is, hogy milyen érzékeny ember. Nemcsak a hideg, sikeres üzletembert ismerhetjük meg. Nem fél kimutatni érzelmeit Eva felé. És ezt imádtam! Olvadozok Mr. Cross! :) Imádom Gideont  ahogyan ragaszkodik Evahoz, ahogy harcol érte.
Eva, nem szegény szűz kis leányka, hanem gazdag szülők gyermeke. Jó létben él, így Gideon számára csak egy pasi, aki iránt rettentő erős vonzalmat érez. Nem érdekli a pénze, csak a pasi. Minél jobban megismeri, annál többet akar vele lenni. Persze ahogy szokott lenni mindkettejüknek vannak titkai. Eva titka ki is derül, de ebben a részben Gideon még nem árulja el mi történt vele, miért lett olyan amilyen.
Persze vannak túlzások a könyvben, például már egy hét után szinte örök hűséget esküsznek, a legfontosabbak lesznek egymás életében. Kb 3 hét után párterápiára járnak... De nem érdekelnek ezek a dolgok, mert nagyon jó olvasni a könyvet. Imádom Gideont  ahogyan ragaszkodik Evahoz.




My Review:
I love this book so much! I read it the 3rd time, and I couldn't get bored of it! Is it similar to FSOG? Yes. (But I liked it more). Is it a template story? Yes. But who cares? I enjoy reading it! It's not about BDSM, and I liked it because of it.
Gideon Cross... he is a young, sexy, rich playboy. Every women want him, of course. But he wants only one, Eva. I like Gideon's character because we can see already in the first book that he is a sensitive man. He isn't just a successful businessman. He isn't afraid of showing his feelings for Eva. And I loved it! I'm melting Mr. Cross! :) I love Gideon how he is fond of Eva, and fights for her.
Eva isn't a poor, virgin girl, her parents are rich too. She lives in wealthy living conditions, so Gideon is just a goodlooking, attractive guy for her. She doesn't care about his money, she just wants him. The better she becomes knowing him, the better she wants to be with him. But of course they have secrets. Eva's secret comes to light, but we don't know what's Gideon's secret is. Gideon doesn't tell what happened with him.
There are extreme things in the book: after one week they became the most important persons to each other, after 3 weeks they started to go for couple therapy... But I don't care about these things, because I love reading this story!




0 Megjegyzések