Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Fülszöveg:
„Mondhatod, hogy könnyűvérű vagyok. Talán igazad is van. Néha csinálok olyan dolgokat, amiket megbánok. Néha a férfiak csinálják ezt velem, kérdezés nélkül. Mi van nekem? A zene. Egy évem van hátra a középiskolából és van egy tervem. Egy céllal. Emeric Marceaux. Ő az, aki megmondja, mit akarok, átveszi az uralmat felettem, és vágyakra hangol. Amikor játékra parancsol, mindenemet neki adnám. Térdelek a büntetésért, remegek egy érintéséért. Mindent feladnék egy titkos közös pillanatért. Ő az én rögeszmém, a mesterem, a zeném. És a tanárom.”
Pam Godwin New York Times és USA Today bestseller szerző romantikus-erotikus regénye egy titkolt tanár-diák kapcsolatba repíti el az olvasót. Az első oldaltól lebilincsel…

Véleményem:
Nem volt rossz a könyv, de nem lett kedvenc. 
Nincs szükség szavakra, mert van valamink, ami jobb a szavaknál. A saját hangjegyeink. Csak mi és a dalunk, a köztünk lüktető dallam, ami táplál, összetart, és eggyé fűz minket.
Számomra furcsa volt, hogy Emeric egyik pillanatról a másikra beleszeretett egy 17 éves lányba. Teljesen megállt a világ számára.
Istenem, ez a lány… Ő a zeném, az életem, a mindenem.
Az viszont tetszett, hogy mivel tudta, hogy mi történt Ivoryval ezért óvatosan közeledett felé. Nem ugrott neki egyből BDSM szexel.
Ez a könyörtelen férfi az otthonom. Az ő pokla az én mennyországom. 
Az övé vagyok. Ő a legsötétebb dallamom. 
Bármi is történik, ezt soha nem fogom megbánni. Őt soha nem fogom megbánni.
Ivory áldozat volt. A családja nem szerette, 13 éves kora óta kihasználták. Jövője érdekében ezt hagyta. Mindennek ellenére nem rémült meg tanára közeledésétől. Ez érdekes volt. Úgy éreztem néha túlságosan is felnőttként viselkedik, néha egy kis gyerekes kiborulás jót tett volna a történetnek.
Néha olyan embert szeretünk, akit nem kellene, és a szerelemnek ebben a végtelen tengerében semmi más nem számít.
Tabutémáról van szó. Tanár-diák viszonyról. Mégsem éreztem túl izgalmasnak. Lehetett volna benne több bonyodalom és akadály. Amik voltak a könyvben azok is hamar megoldódtak.
Egymásnak feszülünk, a kezeink összekulcsolódnak, a tekintetünk összezárul, ahogy a hangjegyeink és álmaink világában szárnyalunk.
Tetszett, hogy váltott nézőpontból íródott. Egy könyvnek jó! 4*
⭐⭐⭐⭐

My Review:
This book wasn't a bad book, but it didn't become my favorite.

It was strange for me that Emeric fell head over heels in love with a 17 year old girl the fist time he saw her. The world stopped for him. But I liked that he was patient with her because of her past, and he didn't have BDSM sex with her at first.
Ivory was a victim. Her family didn't care about her, they didn't love her. A lot of people exploited her from the age of 13. She let them because of her future. Despite this she wasn't horrified when Emeric, her teacher approached her. It was interesting...
I think she behaved overly grown-up. Some childish tantrums, fights would have been good for the story.
This book is about a taboo story, an affair between teacher and student. But I didn't feel it interesting. It would have been better with more complications and hitch. There were some of these but they were solved quickly.
I liked that the book was written in alternate POVs. 4*

About the Author:

New York Times and USA Today Bestselling author, Pam Godwin, lives in the Midwest with her husband, their two children, and a foulmouthed parrot. When she ran away, she traveled fourteen countries across five continents, attended three universities, and married the vocalist of her favorite rock band.

Java, tobacco, and dark romance novels are her favorite indulgences, and might be considered more unhealthy than her aversion to sleeping, eating meat, and dolls with blinking eyes.

0 Megjegyzések