Rebecca Yarros: Full Measures-Tiéd vagyok

Sorozat/Series: Flight&Glory #1
Fülszöveg:
„Tudta. Anya ezért nem akarta kinyitni az ajtót. Mert tudta, hogy meghalt.”
Ember Howard 20 éves, és apja mindig is katona volt. Ő is tudta az igazságot. Az ajtóban katonák álltak, ami azt jelentette, hogy az apja nem tér haza többé. Amit azonban nem tudott, hogy honnan talál majd magában annyi erőt, hogy a gyászba belerokkant édesanyja helyett összetartsa a családot.
Aztán belép az életébe Josh Walker. A hokicsapat sztárja, közvetlen szomszédjuk, nem is beszélve arról, hogy az érintése különösen gyengéd, és újra és újra megmenti Ember életét. Van benne valami, ami miatt egyetlen pillantása vagy egyetlen érintése elűz minden fájdalmat. Ember bármennyire is szeretné kikapcsolni az érzelmeit, és egymaga megbirkózni a gyásszal, nem tagadhatja a kettejük között kialakuló vibrálást.

Blurb:
Three knocks can change everything…

"She knew. That’s why Mom hadn’t opened the door. She knew he was dead."
Twenty years as an army brat and Ember Howard knew, too. The soldiers at the door meant her dad was never coming home. What she didn’t know was how she would find the strength to singlehandedly care for her crumbling family when her mom falls apart. 
Then Josh Walker enters her life. Hockey star, her new next-door neighbor, and not to mention the most delicious hands that insist on saving her over and over again. He has a way of erasing the pain with a single look, a single touch. As much as she wants to turn off her feelings and endure the heartache on her own, she can’t deny their intense attraction.
Until Josh’s secret shatters their world. And Ember must decide if he’s worth the risk that comes with loving a man who could strip her bare.

Véleményem:
Nagyon tetszett ez a könyv. Lehet Josh egy kicsit túl tökéletes volt, de kit érdekel? 😊Nagyon megszerettem! 💓 Néha szeretek ilyen könyveket olvasni, amikben ilyen szereplők vannak.
A szerelem nem mindennap jön szembe az emberrel, és amikor mégis átéljük, nagyon meg kell becsülni.
Ember apukája katona volt a hadseregnél,de sajnos életét vesztette Afganisztánban. Ember igazán erős csaj volt, mindent megtett a családjáért a nehéz időkben. És itt volt Josh, aki segített neki gyógyulni. Nagyon jó volt olvasni, ahogy mellé állt, támogatta, segítette Embert. De megértettem miért tartott távolságot Ember Joshtól.
Josh egy igazán jó pasi volt, Ember már bele volt zúgva még gimis korában. Josh akkor igazi rosszfiú volt, sok tetkóval, sok női rajongóval, mindemellett egy igazán szexi hokis. De megváltozott a gimi óta, sok rossz dolgon ment keresztül. 
A tervek változnak, az ember pedig csak annyit tehet, hogy szélirányba fordítja a vitorlákat, és hagyja sodortatni magát az árral.
Pozitív irányba változott és mára bármely csaj szívesen a barátnője lett volna, tökéletes barát lenne belőle.
A benned lángolótüzet semmi sem olthatja ki. Amikor ennek az egésznek vége lesz, és te először sóhajtasz fel megkönnyebbülten, azonnal életre kel benned, és zúgva emészt el mindent, Ez az, ami annyira lehetetlenül szép benned.
Nagyon szerettem ezt a könyvet olvasni, egy igazi szívmelengető, szép szerelmi történet. Jól esett olvasni.
Talán az ennyire különleges és szenvedélyes szerelmek soha nem tartanak örökké. Talán a sorsunk, hogy vadul lángoljon a szerelmünk, és tisztán megvilágítsa számunkra az utat, amit követnünk kell. Ugyanakkor el is eméssze önmagát.
Ez volt az első könyvem az írónőtől, de tervezem, hogy a többi könyvét is elolvasom. 😊
⭐⭐⭐⭐✩

My Review:
I really liked this book. Maybe Josh was a little too perfect but who cared? I loved him.💓 Sometimes I love to read books with these kind of characters is it. 
Ember's dad was a doctor in the army, he died in Afganistan. Ember was so strong, did everything for her family. And there was Josh, who helped her heal. I loved how he stood by her side, and helped her. But I understood her why she kept distance from him.
Josh was a really great guy. Ember had a crush on him back in high school. He was the bad boy, with tattoos and with a lot of female fans, he was a really hot hockey player. But Josh changed, he went through a lot of bad things. He became the perfect boyfriend kind of guy.
I loved to read this book, it was a heart-warming, beautiful love story. 
It was my first book from the author, but I plan on read her other books too. 😊
⭐⭐⭐⭐✩

0 Megjegyzések