Lakatos Levente: SZIGOR-A tiltás gyönyöre

Sorozat: Szigor #1-3
Fülszöveg:
A ​népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet. 
Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

Véleményem:
Ez a könyv nem olyan volt, mint amire számítottam. Ez nem rossz dolog! Mert nagyon tetszett a könyv! A cím és borító  alapján egy domináns pasi és neki alárendelődő szeretőre asszociáltam. Nem erről volt szó. A könyv már régóta a polcomon csücsül, ennek oka, hogy megvártam, hogy mind a három rész megjelenhessen, és egyben olvashassam az egész történetet. Tehát nem volt kérdés, hogy olvasom-e a könyvet, csak hogy mikor. Már csak azért is, mert Lakatos Levente stílusát szeretem.
Bár nem szeretem a politikát (főleg könyvben olvasni róla, mert mindenhonnan ez folyik mostanság), ez a könyv nagyon tetszett. A két főszereplőnk a két ellentétes, ellenséges párt oldalán állnak, a saját pártjuk egy egy fontos figurái, ergó ellenségek. Persze ez izgalmakat szül, mert nem tudnak ellenállni egymásnak, és a tiltott kapcsolatnak.
A titkaink gyakran saját magunk elől is elfedik az igazságot. Megvédenek bennünket. Ameddig nem mondjuk ki, olyanok, mint a palackba zárt szellemek.
Ami nagyon tetszett a könyvben, hogy nem csak Liza gondolatait, érzelmeit ismerhetjük meg, hanem Igor nézőpontját is. Imádom a váltott nézőpontban íródott történeteket, mert szerintem így sokkal jobban átélhető, átérezhető a történet. 
Igor nagyon sokat változott a könyv folyamán. Egy komor, alig nevető, látszólag rideg pasi helyére egy érző, szívét megnyitó pasi lépett. Az író nagyon jól ábrázolta a változást, teljesen hihető volt számomra. Teljesen el tudom képzelni, hogy a valóságban is megtörténik. 
A lelken ejtett seb legfeljebb heggé forr, de nyomtalanul soha nem szívódik fel.
Liza nem önszántából keveredett bele a politikába. Egész életében a része volt apja révén és most is kénytelen a részese lenni, mert apja zsarolja. Apja pártjának kulcsfigurája Sándor, aki Liza vőlegénye, és akivel látszatházasságot kell kötnie. Ebben a kilátástalan helyzetben találkozik Igorral, aki iránt egyből erős vonzalmat érez. 
Amikor elmész tőlem, apályt okozol. Amikor megjelensz nálam, dagályt hozol magaddal. (...) És bőven vannak a személyiségedben olyan örvények, amikbe könnyen belefulladhat a férfiember.
Van ebben a könyvben minden: szerelem, erotika, politika, zsarolás, manipulálás, és sok sok titok...
Az tud igazán bántani... (...) Aki fontos neked.
Nem nagyon szoktam magyar íróktől/írónőktől könyveket olvasni, ennek oka, hogy egy párban már csalódtam. Lakatos Levente volt az egyetlen magyar író eddig, akinek több könyve is a polcomon van. Nagyon szépen, választékosan ír, komolyan jó érzés olvasni a sorait. Ezt a könyvét is ajánlom! Tőlem 5 csillagot kap a könyv! És milyen jó, hogy meg van a második rész! Este kezdem is! 
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések