Lakatos Levente: SZIGOR-A pillangók ébredése

Sorozat: Szigor 5-7
Fülszöveg:
Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.
Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?
A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap.
Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva – lépj be Szigor világába!

Véleményem:
Ezt a részt irtó hamar befejeztem! Csak úgy faltam az oldalakat. Ez  a rész egy kicsit romantikusabb volt, mint az első, de ugyanúgy tartalmazott titkokat, politikai harcokat.
Azt gondolom, hogy bármilyen rossz is gyötri az embert, minden kérdésben maga dönt a sorsa felől. (...) Nézőponttól függően vannak helyes és helytelen válaszok, és neked kell eldöntened, hogy melyik oldalról, illetve milyen pozícióból kívánod szemlélni a világot.
Igor nagyon kedves karakter lett számomra. Amit különösen imádtam, az az, hogy nem esik az író túlzásokba Igor karakterénél. Korábban ugye egy megkeményedett, szinte rideg pasit ismerhettünk meg, aki érzelmeket kezd táplálni Liza iránt. Igen, szerelmes lesz és romantikus dolgokat tesz, de nem elrugaszkodott módon. Nem lesz hirtelen egy szerelemittas nyálgép. 😊 Sokszor az a bajom az ilyen szereplőkkel, hogy olyan hirtelen és hihetetlen módon megváltoznak egy nő miatt, hogy nem lesz hiteles a karakterük.
Az összes hibáddal együtt a mindennapjaim részévé váltál, és remélem, hogy te is a hibáimmal együtt szeretsz.
Annyira tetszik, hogy Liza és Igor nem tud egymásnak ellenállni. Szimpatikus Liza, egy belevaló nő. Végre megismerhetjük milyen is valójában távol Magyarországtól, Rodoszon. Itt találkoznak Igorral újra. Imádok ilyen titkos, tiltott kapcsolatokról olvasni. Vajon lebuknak vagy sem? Izgalmassá tette a történetet. 
Mindenki múltjában vannak sötét foltok, a kérdés az, hogy mennyire gyakorlottan tudja azokat eltakarni a firtató tekintetek elől.
Amikor pedig elvonulnak kettesben a világ zajától... Imádtam ezeket a részeket olvasni! Jól esett a romantikus szívemnek.
(…) az életnek akadnak olyan kivételes pillanatai, amikor egy csókért semmi nem drága.
Ez a könyv tökéletes mennyiségben tartalmazott politikát, hatalmi játszmákat, romantikát, és erotikát. Az erotikus jelenetek nagyon jól sikerültek! Lakatos Levente nagyon jól ír! 
Persze a könyv durva függővéggel ér véget. Alig várom, hogy megtudjam, hogyan alakul a páros sorsa! A könyv 5 csillagot kap tőlem.
⭐⭐⭐⭐⭐


0 Megjegyzések