Jodi Ellen Malpas: This Man/Ez a férfi

Sorozat/Series: Ez a férfi #1 / This Man #1

Fülszöveg/Blurb:
Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra, és a megérkezésekor semmi nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi lehengerlően jóképű, elbűvölő és magabiztos. És öntelt, hedonista playboy is, aki nem ismer határokat. Ava kétségbeesetten küzd Ward vonzereje ellen, de nem bír azzal az elsöprő hatással, amelyet a férfi gyakorol rá. Minden ösztöne azt súgja, hogy meneküljön, és menekül is, de Jesse Ward nem szívesen engedi el. Akarja a lányt, és a fejébe veszi, hogy megszerzi. Ava tudja, hogy veszélyben a szíve, de hogyan menekülhetne, ha a férfi nem ereszti?
***


Young interior designer Ava O’Shea has an appointment for a first consultation at The Manor with the owner, Mr Jesse Ward. She is expecting nothing more than an overweight, cravat wearing, well-to-do countryman, and on arrival, nothing would suggest otherwise. How wrong could she be? This Man is devastatingly handsome, charming and confident. He is also a conceited, hedonistic playboy, who knows no boundaries. Ava desperately does not want to be attracted to him, but she can’t control the overwhelming affect he has on her. Every instinct is telling her to run, so she does, but Jesse Ward is not so willing to let her go. He wants her and is determined to have her. She knows she is heading for heartbreak, but how can she run when he won’t let her?




Véleményem:
Imádtam ezt a könyvet!💓 Bár bevallom nem először olvasom a sorozatot. Először az első rész nem is kapott tőlem 5 csillagot, de így hogy már olvastam az egész sztorit 5* és kedvenc lett!
Jesse Ward egy gazdag, szexi pasi, aki szeret parancsolgatni. Először nem volt annyira szimpatikus. Mert lássuk be egy domináns pasiról van szó, aki mindent megtett azért, hogy megszerezze Ava-t, mindenkin átgázolt, szexel manipulálja a csajt, és követi... Ha egy ilyen pasival akadnék össze tuti megrémülnék. 😊Persze Jesse nagyon jól néz ki, és isteni az ágyban. Lehet egy kicsit túl nyomulós volt ebben a részben, de mivel már jobban ismerem (a későbbi részekből), nagyon megszerettem. 💓 És az egyik kedvenc könyves pasim lett!💓
Ava, belsőépítész, akit felbéreltek, hogy egy Kastély/Majorság (nem emlékszem már hogyan fordították) átalakításán, vagyis annak új részén dolgozzon. A Kastély Jesse tulajdona. Ava-ra nem volt még ilyen hatással pasi. Egyszerűen behódol neki mindenben. Szex terén nincs baja, hogy Jesse parancsol (kinek lenne! 😄), de az nagyon zavarja, hogy az élete többi területén is megmondja mit tegyen, vagyis így tűnik, de nem elég erős ahhoz, hogy nemet mondjon.
A könyv nem BDSM témájú. Van benne szex, nem is kevés, de nem BDSM kapcsolatról van szó. Ez egy nagyon intenzív, sok forró jelenettel rejtéllyel teli, fordulatos szerelmi történet. A vége függővég, egy nagyon durva függővég! Emlékszem mikor először olvastam a történetet, a könyvet magyarul vettem meg. Mikor láttam hogy a második rész még nem jelent meg itthon, megvettem e-book formátumban angolul az amazonról. Azóta megvettem az egész sorozatot magyarul, de  a magyar fordítással voltak problémáim, ezért már a polcomon díszeleg az egész sorozat angolul is. Angolul sokkal jobb volt olvasni! Arról nem beszélve, hogy az angol kiadás végén található egy bónusz fejezet, ami Jesse szemszögéből mutat be egy jelenetet a könyvből. Ezt annyira jó, volt olvasni! Sokkal szimpatikusabb lett a pasi! 😊 5* kedvenc!
⭐⭐⭐⭐⭐

Ha olvastátok a könyvet tudjátok miért 😊:




My Review:
I LOVE this series!💓 It's not the first time I read this book. And first This Man didn't get 5* from me, but now that I read the whole story it became favorite!
I don't want to be pencilled in anywhere, pencil can be erased.
Jesse Ward is a sexy, rich guy who loves giving commands. First he didn't become my favorite, because he was so bossy and he did everything, really everything to get Ava. He manipulated her with sex, he was following her, trampled everyone who wanted to stand between him and her. If I meet a guy like him I would frightened by him.😊 Of course Jesse is a very handsome, hot man, and a sexgod. Maybe he was a little pushy in this book, but I became to know him more (from the other books) and I absolutely LOVE him! And he became my number 1 bookboyfriend!💓
I've never wanted anything enough to pursue it so relentlessly. Not like I wanted you. 
There's only one thing in the world that turns me on. And I love her in lace.
Ava is an enterior designer, and she works on the extension of the Manor, which is Jesse's property. It was the first time for her that someone, a guy had this strong effect on her. She couldn't say no to him, she was attracted to him. She didn't have a problem with his dominant behavior in bed (who would have a problem?? 😄), but she didn't like when he told her what to do, what to wear. Or it seems, but she wasn't so strong to say no to him.
This book isn't a BDSM book. There are sex scenes, a lot of sex scenes in it, but it's not about a BDSM relationship. It's a very intensive love story with lots of hot scenes, secrets and twists. and a cliffhanger! When I first read This Man there were no second book in Hungary, so I bought a kindle book on amazon, and I read it in English. Later I bought the whole series in Hungarian edition, but I had problems with the translations so now the English editions are on my bookshelf too.  Now I read it in English, and I LOVED it more than the Hungarian, and it has a bonus scene written in Jesse's POV. I absolutely loved this chapter! I fell for him more!💓 5* favorite book!


0 Megjegyzések