Jodi Ellen Malpas: BENEATH THIS MAN-A férfi alatt



Sorozat:
Ez a férfi #2 /This Man #2

Fülszöveg/Blurb:
Tudta, hogy a katasztrófa felé rohan. Minden ösztöne azt súgta, hogy meneküljön, de Jesse Ward elől nehéz megszökni.
Ava O'Shea öt napja hagyta ott a részegen dühöngő Jesse-t a Lussóban – egy olyan férfit hagyott hátra, aki fojtogatta az intenzitásával és megbénította az érintésével. Ezen a férfin sosem lesz könnyű túljutni.
És most visszatért az életébe.
Kérdésekre kell választ kapnia, de a szándék, hogy e válaszokat megtalálja, azzal a hatalommal ruházza fel az élvhajhász playboyt, hogy megint tönkretegye őt. Nyitva kell tartania a szemét, s az elővigyázatosság a legfontosabb – nehéz feladat, amikor Jesse Ward karnyújtásnyi távolságban van.
És a férfi ezt tervezi.
Sötét és sérült ember – Ava ezt tudja, de csak akkor tudja meg azt is, hogy mennyire sötét és sérült, ha bejut kemény páncélja mögé.
***

Jesse Ward drowned her with his intensity and blindsided her with his passion, but he kept her away from his dark secrets and broken soul. Leaving him was the only way Ava O'Shea could survive. She should have known that Jesse Ward is impossible to escape--and now he's back in her life, determined to remind her of the sensual pleasures they had shared. Ava is equally determined to get at the truth beneath this man's steely exterior. That means letting herself get close to the Lord of the Manor once more. And it's exactly where Jesse wants her--within touching distance...


Véleményem:
Egyik kedvenc sorozatom! Ez a rész nagyon jó volt, sokkal jobb mint az első. Több bonyodalom, több izgalom volt a könyvben. Sok titokra fény derült, ezek nagyon érdekessé tették a történetet. Hogy miért szeretem ennyire ezt a sorozatot? Azért mert a főhősünk, Jesse nem tökéletes és éppen ezért vegyes érzelmeim vannak. Van hogy imádom, és megölelném, megcsókolnám, de van hogy szívem szerint felpofoznám. Senki sem tökéletes, ahogy ő sem.
Jesse elég színes életet élt mielőtt Avat megismerte. Sok nővel lefeküdt, akik megint le akarnak vele feküdni, vagy aki még nem cserkészte be, az is le akar vele feküdni, mert mindenki áradozik arról, hogy milyen fantasztikus az ágyban. Nem lehet egyszerű ez a szituáció. Teljesen együttérzek Ava-val. Mindig van valaki, aki meg akarja kaparintani Jesse-t. Főleg azok, akik rájöttek, hogy Jesse mennyire megváltozott, hogy képes csak egy nővel lenni, letelepedni. Ők is ezt akarják. Az sem lehet jó érzés Ava-nak, hogy szemtől szembe találkozik olyan nőkkel, akik lefeküdtek Jessevel. Pedig ez elkerülhetetlen, ha a Kastélyba megy. Sajnáltam emiatt. De ugyanakkor érzi ő is, hogy Jesse mennyire szereti őt. Miket meg nem tesz érte. Ettől viszont elolvadok. Szóval kavarognak bennem az érzelmek. És ez jó, ezért van rám ekkora hatással a történet.
Jesse tetteivel bizonyítja, hogy mennyire szereti Ava-t. Tényleg mindent érte tesz, hogy ő biztonságban legyen, bár néha egy kicsit túlzásba esik. De megértem. Vannak ellenségei, akik rájöttek ki a legfontosabb számára, megtalálták a gyenge pontját. És megérti Ava-t amiért problémája van a múltjával. Életében először szégyelli azt, amit korábban tett.
Imádom a feloldódott laza Jesse-t, a szerelmes Jesse-t és az akaratos Jesse-t is! A könyv utolsó fejezetében pedig elolvadtam! Egyszerűen nem tudom nem szeretni ezt a pasit! 💓
Az angol változatot olvastam most is, szintén találhatunk benne egy bónusz fejezetet, ami Jesse nézőpontjából íródott. Egyszerűen fantasztikus, mert így még jobban megértjük a pasit!
Kedvenc, 5*!
⭐⭐⭐⭐⭐

My Review:
This is one of my favorite series! The second book was so so good, I loved it more than the first one. There were more complications and excitement in this story. We became to know a lot of secrets, and these made the story more interesting. Why I love this series so much? Because Jesse isn't perfect, and I have mixed feelings about him. Once I love him and want to hug and kiss him, the other times I want to slap him in the face. No one is perfect, him either.
I can't believe you're in my life, I can't believe you're mine. You are so, so precious to me, baby.

Jesse lived a colorful life before Ava. He slept with a lot of women, who wanted to sleep with him again. Or if they haven't slept him yet, they definitely want to, because everyone knows he is a sex god. I totally understand Ava, it isn't an easy situation. It's awful for Ava to meet those women who slept with Jesse in the past, but it's inevitable if she is going to the Manor. I felt sorry for her because of this. But she knows that Jesse love her, he does everything for her. I'm melting... So I have mixed feelings, and this is why I can't put these books down.
Jesse proves how much he loves Ava with his actions. He really does everything for her, he wants her safe, wants her to be happy, but sometimes he exaggerates.
I knew you were the one the second I laid eyes on you. (...) 
The one to bring me back to life. (...) my heart started beating again.

I understand him. He has enemies who know how to destroy him, they know that his weakness is Ava. And I love that he understand Ava's feelings about his past. First in his life he feels ashamed.

I love the easy going Jesse, the man who is head over heels in love with Ava, the dominant Jesse. I can't help, I love him! 💓And I was melting when I was reading the last chapter.😍
And the bonus chapter is amazing! I love reading about Jesse's thoughts, feelings! 5* Favorite!

⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések