Erin Watt: Papírhercegnő

Sorozat: A Royal család #1

Fülszöveg:
Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. 

Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad. 
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. 
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. 
Talán igaza van. 
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. 
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Véleményem:
Az életem az enyém. Én élem. Én irányítom.
Úr Isten! Ez a befejezés... Ez fantasztikus volt! Most pedig kezdenem kell a következő részt, amint lehet!😃
Szerettem a könyvet, érdekes volt. Tetszett a stílus és jó volt olvasni.
Ellának elég gáz élete volt. Az anyja egy sztriptíztáncos volt és sokat költöztek. Majd mikor 16 éves volt, az anyukája megbetegedett és neki kellett fizetnie a kórházi számláit. Hogy ezt meg tudja tenni, dolgoznia kellett. Három munkája is volt, esténként egy bárban sztriptízelt (17 évesen). Kedveltem őt, mert egy jó lány volt ő. Jobb életre vágyott és tovább akart tanulni. Akart egy jó állást.
A sors keze a gyengéknek való: azoknak, akiknek nincs elég hatalmuk vagy kitartásuk, hogy kihozzák az életből, amit akarnak.
Callum Royal lett a gyámja. Teljesen más világba csöppent, mikor a Royal családdal kezdett élni. A Royalok gazdagok és tiszteletre méltóak voltak, de a Royal testvérek gonoszak, durvák voltak vele.
Egy magán középsuliba kezdett járni, oda ahova a Royal srácok is jártak. A suliban megtudták, hogy mivel kereste kenyerét, ezért nem voltak valami jó napjai, de legalább volt tető a feje felett, nem éhezett és szerzett egy barátnőt is.
Senki sem akarja, hogy tönkretegyék. Mindenki arra vágyik, hogy megmentsék.
A testvérek nem kedvelték, de főként Reed volt az, aki nagyon nagyon rossz volt hozzá, annak ellenére, hogy vonzódtak egymáshoz (lehet pont ezért). Mindennek ellenére, lassan belopta magát Reed a szívembe, és alig vártam, hogy olvashassak róla és Elláról, mint egy pár. És kedveltem Eastont is. Valójában minden Royal srácnak volt valami problémája, és érdekes karakterek. Szeretnék többet olvasni róluk. 
A borító pedig nagyon nagyon tetszik! 4.5 csillag
Egyszer csak elkezdtem úgy gondolkodni, hogy ha ma éppen valami rosszon megyek keresztül, akkor holnap már új nap lesz, amikor valami jobb történik majd. Még mindig hiszek benne. Még mindig hiszek abban, hogy vár rám valami jó is.
⭐⭐⭐⭐✩



My Review: 
OMG! This ending.... It was epic! Now I need to read the second book as soon as possible! 😃
I liked this book, it was interesting. I liked the writing, it was good to read.
Ella had a shitty life. Her mother was a stripper and they moved a lot. Then when she was 16 her mother got sick and she had to pay for her hospital bills, so she started to work. She had three jobs, at night she was working in a bar as a stripper (at age 17). I liked her, because she was a good girl, she wanted a better life, she wanted to go to college. 
Callum Royal became her guardian. She started to live another life with the Royal family. They were rich, and honored, but the Royal brothers were rude to her. 
She started to go to a private high school. The same school where the Royals went. Everyone became to know about her ex job as a stripper. She didn't have the best days in school, but she had her own room, food and a new friend. 
The Royal brothers didn't like her, but it was Reed who was so so bad to her despite of the fact that they attracted each other. (maybe because of this) Slowly I became fond of Reed, and I couldn't wait to read about them together as a pair. And I really liked Easton too. Every guy had a problem. And they were all interesting. I want to read more about them. 
I love the cover so so much! 4.5⭐

0 Megjegyzések