HARDWIRED by Meredith Wild

Sorozat: Rád kattanva #1
Fülszöveg:
Erica ​Hathaway korán megtanulta, hogy az életben csak magára számíthat. Apa nélkül nőtt fel, később pedig áldozatául esett egy erőszakos férfinak, akinek az emléke még most is kísérti. Friss diplomásként internetes vállalkozásba kezd, de hogy sikerre vigye az ötletét, befektetőt kell találnia. Egy sármos, de arrogáns férfi azonban az útjában áll, és úgy tűnik, nagy árat kér azért, hogy segítsen…
Blake Landon hírhedt számítógépes hacker, aki nem ismer lehetetlent. Fiatal kora ellenére mesésen gazdag, de úgy hírlik, a múltja sötét titkot rejt. Erica határozottsága és romlatlansága szinte megbabonázza, és képes a végsőkig is elmenni azért, hogy megszerezze a lányt…
Erica tovább akar lépni, de a múlt ismét megkísérti. 

Blake birtokolni akarja szerelmét, de a lány segítsége nélkül elveszett.

Véleményem:
Nem volt rossz, tetszett. Jó volt a sorozat első könyveként, amolyan bevezető kötetnek mondanám.
Erica egyedül van. Apját nem ismeri, anyukája meghalt. De ennek ellenére erős nő, aki a semmiből hozott létre egy vállalkozást. Amikor Blake Landonnal összefutott, egyből izzott közöttük a levegő. Jó volt olvasni a köztük lévő kémiáról, a kettejük kapcsolatáról. Volt néhány forró jelenet a könyvben. 🔥 Amellett, hogy nagy hatással volt Ericára a pasi, nem vált egy eszetlen nővé. Kitartott véleménye mellett. Egy talpraesett leendő üzletasszonyról van szó.
Blake egy gazdag pasi, aki egyből szemet vetett Ericára. Tipikus alfa hím, aki mindig, mindent megszerez amit akar. És most Ericát akarta... Úgy tűnik tökéletes. Kíváncsi vagyok rá!
Jó kis romantikus, erotikus történetet kaptunk, szerethető karakterekkel. Úgy érzem lesznek még itt bonyodalmak.
Könnyed olvasmány, gyorsan olvasható történet. Az biztos, hogy nagyon tetszett a nyelvezete. 
Tekintettel arra, hogy számomra ez tényleg egy bevezető kötet volt, ahol megismerhettük a szereplőket, részletesebb értékelést szerintem a többi rész elolvasása után tudok írni. 
Mindenesetre ajánlom a romantikus erotikus könyvek kedvelőinek!
(Imádom a sorozat könyveinek borítóit! 😍)


My Review:
I liked this book, really. It is a good 'lead-in' book in this series.
Erica is alone. She doesn't know her father, and her mother died when she was 12. Nonetheless she is a strong woman, she has a business, a website. When she met with Blake Landon, they attracted to each other from the first time. It was good to read about their relatioship, their chemistry. There were a few really hot scenes in the book. 🔥 However he had a strong influence on her, she didn't become a brainless, unreasonable woman. She persevered with her opinion. She was a pointful future-business woman.
Blake is a rich hot guy, who wanted Erica from the first time. He is a tipical alpha male who gets what he wants. And now he wants Erica.... It seems that he is perfect. I'm so curious!
It's a good erotic, romantic story with lovable characters. I think there will be some complication.
It's a lightsome story, I finished it really quickly. I loved the writing.
Sooo, it's a lead in book for me, where we become to know the characters and the main story. I think I can write a more detailed review when I finish the other books in the series.
I recommend this book to those who love erotic-romantic stories.
(I love the covers! 😍)


0 Megjegyzések