Renée Carlino: SWEET THING-TE ÉDES

Fülszöveg:
Mia ​Kelly elit egyetemen végzett diplomás, klasszikus képzésben részesült zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése után nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.
Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.
Véleményem:
"Hiszen mindig is így volt ez: a szeretet nem ismeri fel önnön mélységét, míg az elválás órája el nem következik"~Kahlil Gibran:A próféta
Ez volt az első könyvem Renée Carlinotól. És tetszett! Nagyon hamar elolvastam.  
" (...) az ismeretek birtoklása nem egyenlő a bölcsességgel. A bölcsesség valami egészen más. Gyakran összetévesztik a jó tanáccsal, de nem lehet másnak átadni, csak megszerezni lehet, és nem feltétlenül a tudás, sokkal inkább a tapasztalat hozza magával. (...)"
Ez egy ÉDES történet volt! 😊 Jól esett olvasni. És miért volt ez? Will miatt! Olyan édes és gondoskodó volt, imádtam őt! 💓
A történet középpontjában a zene áll. Will egy tehetséges zenész, és nem tudom más jelzővel illetni, minthogy ÉDES. Szeretnivaló volt a repülőn és őszintén szól a könyv nagy részében imádnivaló volt.😍 Imádtam az utolsó két bónusz fejezetet, mert ezek Will szemszögéből íródtak.
"Leszek neked bármi. Ha akarod, a haverod. Ha akarod, a barátod. Vállalom. Mert mindenekelőtt a közelemben akarlak tudni."~Will
Szerettem Will karakterét, de Miával már bajaim voltak. Néha nagyon de nagyon idegesítő volt, és néha utáltam őt, amiatt, ahogy Willel bánt. Megértettem őt, hogy miért nem akart Willel lenni. Will már a kezdetek óta szerelmes volt belé, de tiszteletben tartotta Mia döntését, és nem erőltette a kapcsolatot. Talán mia is szerelmes volt már a kezdetek óta Willbe, de félt kapcsolatot kezdeni vele, egy zenésszel, aki valószínűleg hamarosan ismert sztár lesz. Attól félt, hogy Will összetöri majd a szívét ha elmegy.
Én megértettem. Tényleg. de később jobban megismertük Willt és rájöhettünk, hogy ő nem egy rocksztár, szerette a zenét, nem feltétlenül akart híres lenni. Csak zenélni akart.
"Meg kell találnod az összhangot a szíved és az eszed között... akkor meghallod majd a lelked muzsikáját."
Tehát szerintem ez a könyv jó volt. (nem egy tipikus rocksztáros könyv). De mégsem tudok rá öt csillagot adni Mia miatt, amiatt ahogy kezelte Willt.
De mindenkinek ajánlom, aki szereti a zenét és szeret olvasni érzékeny lelkületű zenészekről és azok édes szerelmi történetéről.

My Review:
This was my first book written by Renée Carlino. And I liked it! I finished it in record time. It was a SWEET story! 😊 It was really good to read. Why is that? Because of Will! He was so sweet, tender, I loved him! 💓
In the center of this story is music. Will is a talented musician, and I can't find another word to describe him, just SWEET. He was lovely when he was on the plane, and honestly he was lovely most of the time. 😍 I loved the last two (bonus) chapters in the book, because these were written in Will's POV. 
I loved Will but I had problems with Mia. Sometimes she was so irritating, and sometimes I hated her because of her behavior toward Will. She was talented musician too. I understood her why she didn't want to be with Will. Will was in love with her from the beginning, but he honored Mia's decision  and didn't push her. Maybe Mia was in love too, but she was afraid from a relationship with a musician, who likely become a star soon. She was afraid that Will'll break her heart, when he'll leave. I unerstood. Really. But later we became to know Will more. He wasn't a rockstar, he loved music, but he didn't really want to be famous. He just wanted to make music. 
So this book was good. (It's not a typical rockstar romance.) However, I couldn't give 5 stars to the book, because of Mia, how she treated Will. 
But I recommend this book to everyone who loves to read about music, about musicians with sensitive souls and their sweet love stories. 💓

0 Megjegyzések