PLAY-Futam by Kylie Scott

Sorozat: Stage Dive #2
Fülszöveg:
Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Véleményem:

Hát ez a könyv nagyon tetszett! Sokkal jobb volt, mint az első rész. Jó kis vicces romantikus történet. Már amikor ez első részt olvastam akkor is szimpatikus volt Mal. Tudtam, hogy ezt a részt szeretni fogom!
Mal egy playboy, soha nem volt kétszer ugyanazzal a nővel. Ragadnak rá a csajok. Nem is volt még komoly párkapcsolata. Mindig vidám, bolondos volt már az első részben is, és ez tetszett. Valami viszont történt vele, voltak alkalmak, amikor szomorú volt és nem a vicces énjét mutatta. Senki nem tudta mi lehet a baj. Aztán megismerkedett Anne-el és ajánlatot tett neki. Legyen a látszat-barátnője cserébe segít neki kifizetni a lakbért. Megállapodtak és a össze is költöztek. Vagyis Mal fogta magát és beköltözött, anélkül, hogy szólt volna neki 😃
Anne egyszerű lány volt, fiatal kora óta gondoskodott a testvéréről. Nem sokat szórakozott. A karaktere pozitív irányba változott a történet során. Mal megváltoztatta, kinyílt mellette. Bolondozott ő is, és boldog volt. Mal meg tudta nevettetni. 
Imádtam kettejüket. Ahogy szócsatáztak, vicceltek, húzták egymást. Mal többnyire bolondos volt, mintha fel lenne pörögve, de tudott komoly is lenni. Nagyon jó hatással voltak egymásra. 
Többször is mosolyogtam, mikor olvastam a történetet.
A karakterek jól meg lettek írva. Abszolút kedvenc Mal! De megjelent a többi bandatag is: David még édesebbnek tűnt számomra, mint az előző részben. Jimmy-vel még nem tudom hányadán állok, de Ben felkeltette az érdeklődésemet.
Komolyan mondom jó volt elolvasni ezt a könyvet! Jobb volt, mint amire számítottam!

My Review:
I liked this book so much! I think it's better than the first book. It's a good, funny romantic story. I liked Mal in the first book too. I knew that I would love this book too. (because of him)
Mal is a playboy. He had never been in a serious relationship, she hadn't been with the same girl. But the girls, women love him. He was always happy, barmy in the first book, and I liked it. But something happened with him, sometimes he was sad and he wasn't the funny guy. Nobody knew what was the problem. Then he met Anne and made a bid. He wanted her to be his fake.girlfriend, in exchange he helped her pay for the apartment. So they moved together, or Mal moved in her apartment without telling her. 😃
Anne was a simple girl, she took care of her little sister, so she didn't have to go out and have fun. Her character changed positively. Mal changed her, she opened up beside him. She had fun and she was happy. Mal could make her laugh.
I loved them together. I loved how they were joking with each other. I loved that Mal was funny, like he was always high. but he could be serious too. They were good influence on each other. I was smiling a lot, while I was reading the book. 
The characters were well-written. Mal is absolute favorite! About the other members: I think David was sweeter than in the first book. I dodn't now how I feel about Jimmy, but Ben made me curious.
I tell you it was good to read this book! It was better than I expected.

0 Megjegyzések