Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás/ Beautiful Redemption

Sorozat: Maddox testvérek 2
Fülszöveg:
A kemény, tréfát nem tűrő Liis Lindy FBI-ügynök eldöntötte, hogy csupán a munkájával köti össze az életét, így felbontja jegyességét, és Chicagóból San Diegóba költözik. Thomas Maddox egy arrogáns és könyörtelen különleges ügynök. A világ legkeményebb bűnözőit tette már hűvösre, és ő a szervezet egyik legjobb embere. Annak ellenére, hogy temérdek életet megmentett, van egy ügy, amely túlszárnyalja képességeit. Öccsére, Travisre börtönbüntetés vár, mivel benne volt a keze egy alagsori gyújtogatásban, amely során számtalan főiskolás veszítette el az életét, a média pedig igazságszolgáltatást akar. Travis egyetlen mentőöve Thomas. A férfi öccse megmentése érdekében alkut ajánl: Travisnek be kell lépnie az FBI-ba. Liis makacs és kihívó, ám valahogyan sikerül meglágyítania Thomas kemény határait, és ráveszi, hogy a tökéletes ügynök elkísérje őt egy ünnepségre. Egy párként utaznak el Travis és Abby fogadalmának megújítására, és amikor véget ér a ceremónia, Liis elgondolkozik, hogy valóban csak tettették-e vonzalmukat.
Véleményem:
Hogy ez mennyire de mennyire tetszett! Azt hiszem Thomas vetekszik Travissel! Pedig ez nagy szó, eddig megrögzött Travis párti voltam, de most... Ezek a Maddox fiúk! 
Thomas az FBI ügynöke, kisfőnök, arrogáns, folyton mérges, kiabál, senki nem meri megközelíteni. Aztán megjelenik az új munkatárs Liis, aki felforgat mindent. Szókimondó, talpraesett, szembe mer szállni Thomassal, akivel valójában már az első munkanap előtt összegabalyodik... 
Thomas túl van egy nagy csalódáson, ezt már az előző könyvből tudjuk. Tényleg elég nehéz lehet a helyzete. Még mindig szereti az exét, nem tudja lezárni a múltat, nem tud túllépni rajta. Senkivel sem jött össze a szakítás óta, az első nő aki felkelti az érdeklődésé Liis.
Liis a munkájának él, ezért ment tönkre már egy komoly kapcsolata. Nem is akar semmi komoly dologba belebonyolódni. Tetszett, hogy talpraesett karakter. nem nyávogó, gyenge női szereplő.

Értékelés:

Idézetek:
"Szerethetünk úgy valakit, hogy nem akarunk vele lenni. Ahogy akarhatunk együtt lenni valakivel, mielőtt még megszeretnénk."
"A szerelem nem előrejelzések vagy viselkedési formák összessége. Becsap, mint a villám, és nincs felette hatalmunk." 
           "-Belém fogsz zúgni?
             -Már a verem aljára estem. Puff."
"Rá kellett lelnünk egymásra, hogy végre megértsük a szerelem felett nincs hatalmunk. A jóslatok, feltevések és abszolútomok csupán illúziók. Szeszélyes volt az iránta érzett szerelmem, ingatag, kontrollálhatatlan és hatalmas, de … a szerelem ilyen. A szerelmem valóságos volt."
Az előre nem látható tartogatja életünk legjobb, legfontosabb történéseit."



0 Megjegyzések