K. Bromberg: Hard Beat

Series: Driven 8
Blurb:
Foreign war correspondent Tanner Thomas is addicted to living on the edge. Needing the adrenaline rush of his job to help him cope with a personal loss, he throws himself back into the game, concentrating all his energy on getting the next big story.
But when he meets his new photojournalist, Beaux Croslyn, he can’t help but feel like he’s losing his focus—and maybe risking more…
With secrets she won’t address, Beaux is far from your ordinary woman. Determined to keep her distance, she’s willing to pull Tanner in closer and hide behind the sparks flying between them. But as Beaux’s past begins to put their relationship—and their lives—at risk, Tanner’s determination to find the truth puts them both in jeopardy.
He's ready to chase her to the ends of the earth to find out if what they had was real, or if the danger surrounding them was just an exquisite heat fated to burn out…

Véleményem:
Tetszett! De problémám van egy kicsit az értékeléssel. Ugyanis nem szoktam így elhúzni egy könyv olvasását. Nem azért nem fejeztem be hamarabb, mert nem tetszett (amikor hosszabb időbe telik elolvasni egy könyvet annak általában az az oka, hogy nem tetszik). Ebben az esetben az oka a kislányom, aki most szokik oviba, és koránkelés, sírás hogy nem akar oviba menni, utazás, izgulás stb. kifáraszt és minden este örültem, hogy ágyba kerültem és mindkét gyerek alszik. Általában ekkor szoktam elővenni a könyvem és olvasni, de most úgy elfáradtam, hogy kb fél óra olvasás után kidőltem. Bevallom a könyv fele nem is annyira tetszett, de a második része már izgalmas és érdekes volt. De nagyon idegesített, hogy nem haladok úgy ahogy akarok, pláne mikor már érdekes volt a történet.
A kezdet valahogy nagyon nem jött be. Akkor elgondolkodtam, hogy elolvasom e a könyvet. De ha már megvettem és belekezdtem gondoltam csak elolvasom. :)
Ami nem tetszett, ahogy a két főszereplő először találkozik, és először együtt vannak. Ez nekem túl... nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam... nagyon egyszerű, nagyon szexközpontú volt.(tudom, tudom erotikus könyvről van szó). Inkább úgy fejezném ki magam, hogy túl sekélyesnek tűnt. Ez az ami nem tetszett. 
Ami tetszett, hogy ez most a pasi szemszögéből íródott. Tanner meséli el a történetet, az ő érzéseit ismerhetjük meg. Háborús tudósító, aki most tér vissza a háborús övezetbe, miután legjobb barátját, és fotósát elvesztette egy lövöldözés következtében. Új fotóst kap, ő Beaux. A szexi nő, akivel együtt töltött egy éjszakát, azon a napon mikor visszatért. Izzik köztük a levegő, sokat veszekednek, vitáznak, és harcolnak a szexuális vonzerő ellen. Sejthető, hogy nem bírnak ellenállni egymásnak. Beaux valamit titkol, ezzel először nem is foglalkozik Tanner, mert mindenkinek vannak titkai és a csaj mondta, hogy nem akar róla még beszélni.
Tanner szimpatikus szereplő, nem egy sérült karakter, tökéletes gyerekkora volt, nincs sötét múltja, nem kell megmenteni. Ez nagyon tetszik ebben a karakterben. Beaux valamit titkol, ami érdekessé, titokzatossá teszi. Ez jót tett a karakterrel, mert bevallom őszintén, ahogy beesett Tanner ágyába nem volt annyira szimpatikus számomra. Beaux felszabadult, életvidám Tanner mellett, jót tesznek egymásnak. Tanner először kezd el mélyebben érezni egy nő iránt. Jó párost alkotnak.
Tetszett a történet, de valahogy a Colton-Rylee párost nekem nem múlja felül. Ami a könyv javára írható a férfi nézőpont, az, hogy a főhős nem sérült karakter, és a nem mindennapi helyszín, és háttértörténet, gondolok itt a háborús övezetre, és a hadi tudósításra.
Értékelés:

Idézetek:
“Be careful whom you trust – the devil was once an angel, you know.”
"Sometimes you just have to live in the moment, take what's given, and sort out the consequences later"
" eyes are the one thing on someone that never changes, so if you can look into someone's eyes and see tomorrow, then you've found your forever."
"She is a little piece of Heaven in this land full of Hell."
"Every woman needs to feel like she matters regardless of how many hours you spend together a day."
"Memories are bitch sometimes. They haunt you in the middle of the night when nightmares jar you awake with her name on your lips because you didn't get there fast enough. They sit in a trash can you refuse to empty because if you do, that means she wasn't real and therefore your feelings weren't either."
"It's no use fighting for someone who doesn't need your fight."
"Marriage is made in Heaven, but so are thunder and lightning."
"Love makes you more of who you are, not less..."
"Cheating on a good person is like throwing away a diamond and picking up a rock."
"Love is like a war, easy to begin but hard to end."

És végül egy tipikus Colton:
"It's the mythical blooming onion."
"The what?" I question.
" You know... She's got all kinds of layers you can't wait to taste, but then once you peel them away, your gut feels like shit and you're left with a bad taste in your mouth."
 
 
 
 
 
 

 
 

0 Megjegyzések