Katy Evans: Rogue

Sorozat: REAL 4
Fülszöveg:
HE SAYS HE'S NO GOOD FOR HER. SHE HATES THAT HE MIGHT BE RIGHT. Brook Dumas found Remington Tate in REAL, and now it's her best friend Melanie's turn to find the man who makes her heart sing. After years of searching, one night in the rain, the strong and mysterious Greyson King comes to her rescue. He's bold, and maybe just the lover, friend, and protector she's been searching for. When they make love, he says her name like it means something. Like she means something--and that's everything she's ever wanted. He disappears for days without a word, and when he's around, he says he'll only hurt her. Buy when he's away, her heart hurts more. Then Melanie uncovers the dark world he'd been determined to keep hidden, and suspects that their random first meeting might have not been so random after all. Caught in a free fall of emotions, Melanie has no one to catch her but the man she should be running from...But what do you do when your Prince Charming has gone Rogue?
Véleményem:
Hogy miért nem olvastam eddig ezt a könyvet? Így utólag nem is tudom... Talán a borító miatt, az valahogy nem tetszett. Az előző három könyv borítója sokkal jobb volt. Másrészt ebben a könyveben a főszereplő Melanie, akit már az előző részekben megismerhettünk. Nekem ő okés volt mellékszereplőként, de valahogy sokáig nem érdekelt, hogy hogyan alakul a szerelmi élete. Aztán sok jó értékelést olvastam a könyvről és végül megvettem. Nem csalódtam, bár azt kell mondanom, hogy Remy története jobban tetszett! De azért ez a rész is megkapja tőlem az 5 csillagot.

Melanie, Brooke legjobb barátnője, mindig ott állt mellette, felvidította. Mindig egy élettel teli, boldog csajként jelent meg, aki élvezi az életet, de ez csak álca. Így leplezi a bűntudatát, és igazából egyedül érzi magát, ezért szed fel annyi pasit. Bonyolulttá válik az élete, ugyanis van egy nem is olyan kicsi problémája, pénzre van szüksége, ugyanis nem kevés pénzzel tartozik, nem túl jó arcú embereknek, veszélyben van... Aztán megismerkedik Greysonnal, aki megmenti autóját, illetve őt is. Úgy tűnik megtalálta boldogságát, a nagy Őt, de ki is valójában a pasi? Miért ne lenne más, mint a pénzbehajtó? 

Greyson, aki tipikus rosszfiú. nem úgy mint Remy, hogy csajozik, bunyózik, hanem tényleg rossz, bűnöző. Fokozatosan feltárul előttünk élete,múltja, hogy kapcsolódik ehhez az "alvilághoz", mit miért tesz. Csupán csak egy éjszakás kalandjai vannak eddig, valamint kurvákkal volt együtt, mindaddig míg meg nem jelent Melanie. Persze ő az első szerelem, figyelmezteti őt, hogy rossz számára és jobbat érdemel, de nem engedi el, mert beleszeret. Jó látni, hogy hogyan kezd el kötődni hozzá, hogy egyre fontosabb lesz számára, aztán persze jobb akar lenni, hogy méltó legyen számára. Persze tisztában van vele, hogy azzal hogy a csajjal van bajba sodorja, mert vannak ellenségei, és ha kiderül, hogy ő a gyenge pontja, Melanie veszélybe kerül. Ezért lesz titokzatos, célja hogy megvédje Melaniet az élete árán is.  A könyv vége felé már eléggé izgalmas lesz a sztori, egy akciófilmet is el tudnék képzelni belőle, mert ugye abban is mindig van szerelmi szál...

Nem mondom, hogy a szereplők kedvencek lettek, de elég jó történet, kikapcsolt. A könyv második fele elég izgalmasra sikerült. Ami nagyon tetszett a váltott nézőpont, nem csak Melanie szemszögéből, hanem Greyson szemszögéből is megismerhetjük a történetet. Az ilyen könyvek a kedvenceim!
Summa summárum: jó történet volt, nem bántam meg, hogy elolvastam!

Értékelés: 

Idézetek:
"True, you cannot plan who you fall for. ... But if you can step back so you can hear yourself think, you'd realize you don't want to be out in the rain, hit by thunder. Always choose the path with sunlight."
"You are so fucking hot Remy, kill it,Baby!- And he instantly kills it. I stupidly blink at my best friend. "Omigod, so you scream now? And how well trained is Mr. Riptide to immediately please his sweet little wife?"
"In an ideal world you only love the perfect man. But it's not an ideal world. I love an imperfect man who sins, lies, steals, blackmails, and how odd to know already that not even my Mr.Perfect or Prince Charming will ever, ever live up to the one I just left."
Egy kis kedvcsináló:


 

0 Megjegyzések