Cassia Leo: Relentless

Sorozat: Shattered Hearts 2
Fülszöveg:
Claire Nixon is a twenty-year-old college dropout with a secret. 
To Claire, Adam Parker is just another flirty customer at the cafe, until a chance encounter and seemingly innocent comment spurs a bet between them. The bet is simple: If Adam can get Claire to reveal the secret that made her drop out of college, she has to re-enroll. If he doesn’t succeed, she gets to keep her secret and he has to stop stalking her at the cafe. 
Claire thinks she has this one in the bag. She’s perfected the art of forgetting her past. But she isn’t prepared for Adam’s relentless pursuit or for him to share his own secrets. And she’s definitely not prepared for her rock star ex, and her secret, to come banging down her door one year later.

Véleményem: 
Nem is tudom, hogy értékeljem a könyvet. Egész végig azt vártam, hogy Chris megjelenjen és újra összejöjjenek. Egy év telt el azóta, hogy Chris elment Los Angelesbe, hogy megvalósítsa az álmát. Claire volt az aki szakítani akart és mint tudjuk szakított is vele. A végén olvashattunk egy fejezetet Christől, amint éppen ágyból kelt ki valamilyen csaj mellől, de mindig Clairre gondol, nem tudják az egyéjszakás kalandok feledtetni, amit érez. Akkor egy kicsit haragudtam rá. Jó, mondjuk nem várható hogy x hónappal a szakítás után nem fekszik le senkivel, de azért mégis zavart (ha már 2 évet várt arra, hogy Clairrel lefeküdjön..) De mondom, érthető. Mondjuk nem lehet minden történet olyan, hogy mindkét fél vár a másikra, míg külön vannak. Így ez a történet életszerűbb.
Megértettem Clair miért döntött így, ez volt Chris álma, és hagyta hogy megvalósuljon. És igazából még fiatalok voltak.

Szóval végig arra vártam, hogy Chris megjelenik, valahol összefutnak. Ehelyett egy új szerelem kialakulását láttuk. Megjelent egy újabb szuper pasi, aki kirángatja Clairt az üres mindennapokból. Egy kicsit olyan, mint Chris volt, mikor megismerkedett Clairrel. Elkezdtem szurkolni Adamnek, hogy sikerüljön meghódítania Clairt. Igen, szurkoltam nekik! El is felejtkeztem Chrisről!

Adam, nagyon szimpatikus, bár vannak hibái (pl: marihuána) és problémái. Nagyon szimpi, ahogy a szomszéd nénivel bánik, ahogy Clairhez közeledik.
Clair megváltozott. Valami történt vele, ami miatt kimaradt az egyetemről, de hogy mi az, azt a könyv végéig nem tudjuk meg. Valami hasonlóra tippeltem végig, de nem pont erre, így bonyolultabbá és érdekesebbé teszi a történetet és meg van a következő rész témája :)
A végén jelenik meg csak Chris, amikor kiborul a bili, kiderül a nagy titok. Chris vissza akarja szerezni Clairt, mert még mindig szereti. 

Igazából azt kell mondjam, egy szép szerelmi történet. Nem megszokott NA könyv, és most is azt tudom mondani, hogy azért tetszett annyira, mert nem sablonsztori.
Ajánlom mindazoknak akik szeretik az NA könyveket. Én örültem, hogy elolvastam az előzménynovellát, így mondjuk bonyolultabb, mert nem tudom kinek szurkoljak Chrisnek vagy Adamnak. Ha csak ezt a részt olvastam volna, nem ismerném mit érez Chris, nem ismerném a történetüket, nem tudnám miket tett Clair-ért, és egyértelműen Adamnek szurkolnék. De így más a helyzet, kíváncsi vagyok hogy folytatódik a történet.

Értékelés: 

Idézet:
"Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts"
"If this guy is any fucking sweeter I'm going to need a dentist" 
'What's your favorite time of the day?' ... 'That time of day when the sun hasn't come up yet, but you can already feel it coming. It's an elusive warmth, like a subtle promise whispered in your ear and you can go on with your day knowing you've been given another chance to get it right.' 
 “I guess that’s the way secrets are. They’re only heavy when you’re holding them. As soon as you let go, the significance of keeping those secrets hidden blows away and everything falls into place.” 
"Life is only as hard as you make it. You have to let go of the past or keep carrying it on your back like a fucking pile of bricks" 
“The relentless pull of love is a thousand times harder to fight than the tides. If you’re lucky, you’ll make it out before you drown. If you’re even luckier, you’re pulled under just long enough to wash away the sorrow. If you’re really lucky, like me, you resurface just in time to find the one you love floating right beside you.” 



Könyv trailer:

0 Megjegyzések