Heidi McLaughlin: Here with Me

Sorozat: The Archer Brothers 1
Fülszöveg: Ryley Clarke has grown up with the military in her blood, with both parents serving their country. Ryley knows the risks of being married to the military. But when the unthinkable happens, and her future husband is killed in action, Ryley can barely survive… until Evan's twin brother, Nate, helps her pick up the pieces.
After serving on a special mission with the military for six years, Evan Archer returns home to find the unthinkable – the love of his life, Ryley Clarke – engaged to his brother, Nate. With Nate on deployment, Evan needs to figure out what happened in his absence, and more importantly, how to win Ryley back from the man he once considered his best friend, but now thinks of as his rival.

Véleményem
Ez egy nagyon durva történet. Adott életem szerelme, tini korunkban jöttünk össze, 10 éve másra se nézünk, boldogok vagyunk, van szép házunk, kutyánk, úton a baba, majd elmegy egy bevetésre, pár hónap múlva a katonaság közli velem, hogy meghalt. Összeomlik a világ, de élnem kell, mert növekszik bennem egy pici baba, így marad valamim életem szerelméből... Eltemetem, és próbálok tovább élni. Nevelem gyermekem, és családra, barátokra támaszkodom. Legjobb barátom történetesen életem szerelmének ikertestvére, aki mindig mellettem áll, és segít nevelni fiamat, elnyeri a szívemet. Ismét boldog vagyok, van egy remek pasi akivel szeretjük egymást, gyönyörű gyermekem, akit sajátjaként nevel születésétől fogva, készülök az esküvőmre és egy nap megint összeomlik a világ... Életem szerelme visszatér a halálból. Durva nem?
A főszereplő világa kétszer omlik össze. Először mikor meghal élete szerelme, másodjára mikor kiderül, hogy él és megjelenik a küszöbön. 
A könyvben Ryley és Evan szemszöge váltakozik, így megismerjük mindkettőjük gondolatait. Mindketten szenvednek.
Nem tudom mit tennék Ryley helyében. Evan élete szerelme, vele akarta leélni életét, de 6 éve meghalt, eltemette. Egyáltalán nem hibáztatom, hogy továbblépett. 6 év hosszú idő. Itt a bibi az, hogy pont Evan iker testvérével próbált továbblépni. Ha egy ismeretlen férfi lett volna, talán egyszerűbb lenne a helyzet. Kellett valakire támaszkodnia, és elhiszem hogy beleszeretett Nate-be. Valószínű, nem úgy szereti mint Evant, de szereti. Nagyon nehéz helyzetben van, mert kisfia Nate-t ismeri apjaként. Ahogy megjelenik Evan, felélednek a régi eltemetett érzelmek. De Nate bevetésen van, így nem tudnak rendesen tovább lépni. Nehéz döntés előtt áll Ryley, akárhogy dönt, valakit megbánt, és a család szétesik.

Evant nagyon sajnálom, 6 év után úgy jön haza, hogy azt hiszi várja szerelme és kisfia, közben kiderült, hogy azt hiszik meghalt, Ryleynak új vőlegénye van, aki pont Evan testvére. Kisfia azt hiszi, hogy Nate az apja. Nem tudom hogy működik a katonaság Amerikában, de hogy nem jön haza 6 év után? Nem is beszélnek? Jó tudom kapott képeket, csomagot, de ez valóban így menne? Persze utólag ő is megkérdőjelezi a bevetést. Ryleyt vissza akarja szerezni mindenáron, akár testvérén is átgázol, piszkosan is játszik ha kell. Mérges Nate-re, azt mondja ő tudta, hogy nem halt meg. Ezt nem tudhatjuk biztosan.
A történet tetszett nagyon, el tudom képzelni milyen fájdalmas helyzetben vannak a szereplők.
A könyvben megismerhetjük a pár múltjának fontosabb pillanatait: találkozás, első randi, első csók, első szeretkezés, közös életük. Nagyon szerethető pár. A könyv fele a pszichológusnál játszódik, Ryley és Evan dokihoz fordulnak, hogy segítsen nekik továbblépni ezen a helyzeten.
Nagyon szurkol az olvasó nekik, hogy újra összejöjjenek, ami könnyű, hiszen csak kettejük nézőpontját látjuk. Persze olvassuk Ryley belső vívódását, mert ő mindkét testvért szereti valamilyen szinten, és nem akar senkit megbántani, de rájön akárhogy is dönt a két testvér szoros kapcsolata megszűnik, ellenségek lesznek.
Szóval nem nehéz nekik szurkolni. Az utolsó fejezetig, ami Nate szemszögéből íródott. ebben a részben ismerhetjük meg, hogy mennyire szereti Ryleyt. Nem tudta, hogy testvére él. Boldogok voltak Ryleyval az utóbbi években, és úgy szereti a kisfiát, mintha a sajátja lenne. Ők az élete értelmei. Aztán összeomlik a világ, mikor hazaér és találkozik testvérével. Erről szól a második rész. Úgy érzem Natet is meg fogom szeretni... Nehéz lehet neki is, majd megtudjuk mennyire.
Szóval tetszett a könyv, nem is annyira az írónő stílusa, inkább az általa megalkotott történet. Ilyet még nem olvastam, nem sablonsztori, ezért számomra a könyv 4*. 
A borítóról se feledkezzünk meg, nagyon szép, nekem nagyon tetszik!

Értékelés:

Idézet: 
"I was the firework. I was the butterfly. I was every analogy you could think of. I didn’t see stars. I became the star. My first kiss was everything it was meant to be and more.”
“I’m going to fight for my family and I’ll do it dirty if I have to. I’ll be the one standing up at your wedding stopping it, and I’m going to prove that you’re still madly in love with me even though we haven’t seen or been with each other in six years. Your body sings for me, I felt it when I sat down next to you.”  
"I believe you can find your soul mate az any age; it's the circumstance that brings you together." 
Egy jó kis trailer a könyvhöz:

0 Megjegyzések